Életfonal-logo-egyéneknek
Életfonal-logo-egyéneknek

Mentálhigiénés segítő beszélgetés

Életünk során számos útkereszteződéshez érünk, illetve olykor a már jól kitaposott ösvényen is nehezen tudunk továbbhaladni. Elbizonytalanodunk, hogy merre menjünk tovább vagy egyáltalán képesek vagyunk-e továbbhaladni. A háttérben valamilyen életvezetési probléma, élethelyzeti nehézség vagy egyéb elakadás húzódhat. 

Célunk, hogy a kliens feltérképezze erőforrásait, képes legyen azokat használni, szembenézzen, majd átdolgozza elakadásait, s mindezek által az életminőségében javulás következzen be. 

A mentálhigiénés segítő beszélgetés módszertanával és monodramatikus eszközökkel dolgozunk.

A segítő beszélgetés igénybe vehető személyesen vagy online.

Kinek ajánljuk?

Mentálhigiénés segítő beszélgetést  ajánljuk annak…

Család- és párterápia

Miként az egyén, úgy a család életében is előfordulnak elakadások, nehézségek. Azt, hogy a család életében valamilyen probléma van, egy vagy több családtag viselkedésének a megváltozása jelzi. A szülők gyakran úgy érzik, hogy elvesztették a kontrollt, az irányítást, nem tudnak hatással lenni gyermekükre, vagy nem képesek segíteni neki.
A terápia fókuszában a család és annak alrendszerei állnak. Célja nem a tünethordozó családtag „meggyógyítása”, hanem a család rendszerszintű működésének a helyreállítása. A folyamat során a terapeuták/tanácsadók segítségével a család/pár feltérképezi, megismeri a családban, párkapcsolatban fennálló zavart. A folyamat által nyújtott biztonságos terápiás térben új működési alternatívákat próbálhatnak ki, illetve feltérképezik és mozgósítják erőforrásaikat.

Kinek ajánljuk?

Család és párterápiát ajánljuk mindazon családoknak/pároknak, ahol…

Mediáció

A mediációs eljárás egy adott konfliktushelyzetet hivatott rendezni. Célja, hogy a folyamat végén a vitás felek egy mindenki számára elfogadható megállapodásra jussanak. A mediátor (közvetítő) pártatlan, semleges félként segíti a konfliktus feltárását, természetének a megértését, a helyzet rendezését.

Kinek ajánljuk?

Mediációt ajánljuk mindazon helyzetekre…

Life és business coaching

A coaching rövid távú folyamat, meghatározott céllal. A tanulásnak ez a módja arra ösztönzi az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki magából: akár a magánéletben, akár szakmai területen.

A coach és ügyfele közötti partneri együttműködés eredményeként az ügyfélben megszülethet akár egy régóta halogatott döntés, az önbizalom növekedésével határozottabbá válhat és másképp láthatja lehetőségeit, kihívásait és erőforrásait.

A coaching személyesen és online formában is elérhető

Kinek ajánljuk?

Coachingot ajánljuk azoknak…

Egyik segítségnyújtási forma sem minősül egészségügyi ellátásnak. 

Betegség szintet elérő problémákkal hozzánk fordulókat tovább irányítjuk az arra szakosodott, kiképzett szakemberekhez.

Az egyes szolgáltatási formák díjazásáról a kapcsolatfelvételkor nyújtunk tájékoztatást.

Bejelentkezés

Címünk: Veszprém – 8200, Rákóczi u.5

Email: info@eletfonal.com